Haberblok

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Aydınlıları sevilen sanatçı Melek Mosso ile buluşturdu

21.03.2024
14

Mosso, en sevilen şarkılarını seslendirip kendisini Aydınlılarla buluşturduğu için Çerçioğlu’na teşekkür etti. Mosso, “Kadın bir başkanla birlikte yürüyen bir şehirdeyiz.

REKLAM ALANI
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Aydınlıları sevilen sanatçı Melek Mosso ile buluşturdu

Mosso, en sevilen şarkılarını seslendirip kendisini Aydınlılarla buluşturduğu için Çerçioğlu’na teşekkür etti. Mosso, “Kadın bir başkanla birlikte yürüyen bir şehirdeyiz. Onun bu şehri ne kadar güzelleştirdiğini, son yıllarda Aydın’a geldikçe görüyorum. Sizler çok şanslısınız, bu şehre bir kadının eli değiyor” ifadelerini kullandı.

Konser öncesinde Aydınlılara seslenen Çerçioğlu, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun. İşte Türk gençliği burada. Daha güçlü bir Aydın için, yarınlarımız için, sizler için daha çok çalışacağız. Bu gece sizlere buradan hitap edebiliyorsam bu Aydın’da yaşayan vatandaşlarımızın sayesinde. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fakat en büyük teşekkürümü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

Atatürk Kent Meydanı’ndaki Melek Mosso konserine yaklaşık 40 bin Aydınlı izlerken vatandaşlar kendilerini sevilen sanatçı ile buluşturan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.