Haberblok

SİVAS’TA İLGİNÇ BİR EV

REKLAM ALANI
SİVAS’TA İLGİNÇ BİR EV

SİVAS’TA İLGİNÇ BİR EV

Sıvas’ın Çongar köyünde bulunan bu ev, yapılış şekliyle zaman geçtikçe ortaya ilginç bir görüntünün çıkması, dikkatleri üzerine çekiyor.

REKLAM ALANI

Sivas’ta ilginç bir hal alan bu ev insanları hayrete düşürüyor.
İlginç bir görünüme sahip olan bu eve, zeminden baktığımızda mera gibi görünmesi hayret verici. Ortasında bulanan dikdörtgen şeklindeki bir ormanı andıran bu yere, havadan baktığımızda ise, çevresi surlarla kaplı ve surların üstü de ağaçla örülmüş bir ev olduğu görülmektedir.

Sivas’a bağlı Çongar köyünde bulunan bir ev, yapılan bahçe düzeni ile dikkat çekiyor.
Sivas’ta, Almanya’da kalan bir gurbetçinin yaptığı bir ev tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İlginç bir şekil alan eve, dışarıdan ve zeminden baktığımızda mera gibi görünmesi hayret verici. Ortasında bulanan dikdörtgen şeklindeki bir ormanı andıran bu yere, havadan baktığımızda ise, çevresi surlarla kaplı ve surların üstü de ağaçla örülmüş bir ev olduğu görülmektedir.

Sivas’ta bulunan bu evin çevresi 10 yıl önce kavak ağaçları ekildi. Ekilen kavak ağaçları büyüyünce, ev ilginç bir görünüm aldı.  Sivas’ın Çongar köyünde bulunan evin, yaklaşık 10 yıl önce yapıldığı ve ev yapılırken çevresine de kavak ağaçları dikildiği,  Çongar köyü muhtarı Memduh Boynukısa tarafından anlatıldı. Daha sonra muhtar, ağaçlar büyüyünce de böyle bir görüntü oluştuğunu ifade etti.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.