Haberblok

Başkan İbrahim Sandıkçı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı

06.02.2024
31

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

REKLAM ALANI
Başkan İbrahim Sandıkçı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda depremlerde hayatı kaybeden vatandaşlara taziye dileklerini ileten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen, milletimizin kalbinde derin acılar ve hüzünler bırakan deprem afetinin üzerinden bir yıl geçti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri, hepimizin yüreğini dağladı. 6 Şubat depremleri, deprem ve her türlü doğal afete karşı bilinçli ve hazırlıklı olmamız gerektiği gerçeğini bizlere bir kez daha gösterdi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem afetinde yaralarımızı hep birlikte sardık. Milletimizin zor günlerde gösterdiği dayanışma tüm dünyaya örnek oldu. Ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen bu acı felakete kaybettiğimiz canlarımızı unutmayacağız. Bu vesileyle, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Cenab-ı Hakk ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.