Haberblok

İngiltere’de Türkiye’nin AB Üyeliği Eleştiriliyor

07.06.2016
77
REKLAM ALANI
İngiltere’de Türkiye’nin AB Üyeliği Eleştiriliyor

Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB)’ne üye olma sürecinden rahatsızlık duyan İngiliz yazar, hükümetini topa tutarak, “Türkiye’yi desteklemek, İngiltere’ye büyük ihanettir” ifadelerini kullandı.

“Türkiye, AB’yi tehlikeye sokan bir truva atı” başlıklı Times’da yayınlanan yazının yazarı Melanie Phillips, İngiltere Başbakanı David Cameron’un Türkiye’nin üyelik sürecini desteklemesinin kendi ülkesi için ihanet olacağını iddia etti.

REKLAM ALANI

“ERDOĞAN AVRUPA’YI MÜSLÜMANLAŞTIRMAK İSTİYOR”

Türkiye’nin AB üyesi olmasa da Avrupa’ya büyük bir akınla gideceğini öne süren İngiliz yazar, “Erdoğan Avrupa’yı Müslümanlaştırmak istiyor. Bu yüzden yapılan anlaşmaların bir ‘oyun” ifadelerine yer verdi.

“OSMANLI YENİDEN CANLANACAK” KORKUSU 

Cumurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’un 562. fetih yıldönümü konuşmasında “Fetih nedir? Fetih hicrettir. Fetih Mekke’dir. Fetih Kudüs’tür. Fetih Endülüs’tür. Fetih Anadolu’nun kapılarının Viyanaönlerine kadar bu kutlu millete açmaktır” sözlerinden büyük bir hazımsızlık duyan İngiliz yazar, “Erdoğan bu ifadelerle Avrupa’nın büyük bir kısmındaOsmanlı Devleti’ni yeniden kurmayı amaçlıyor” iddiasını ortaya attı.

Kaynak:Timetürk

haberblok

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.