Haberblok

Çetinkaya’ya destek

09.04.2024
9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ile birlikte ilçe esnafını gezdi, destek istedi.

REKLAM ALANI
Çetinkaya’ya destek

TEŞKİLATLA BULUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ile birlikte Karamürsel’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak teşkilatla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, daha sonra AK Parti SKM ofisini ziyaret ederek partili kadınlarla sohbet etti.

REKLAM ALANI

BİRLİKTE ESNAFI GEZDİLER

Ardından Başkan Doç.Dr.Büyükakın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ile birlikte esnafı gezdi. Büyükakın esnaftan ve vatandaşlardan Çetinkaya için destek isterken, Mesut Çetinkaya da yaptığı açıklamada, “Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a destekleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.