Haberblok

Çetinkaya: Karamürsel’i güzelleştireceğiz

29.03.2024
18

İlçede faaliyet gösteren muhasebecileri ziyaret eden AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, hazırladıkları projeleri hayata geçirerek Karamürsel’i daha da güzelleştireceklerini söyledi.

REKLAM ALANI
Çetinkaya: Karamürsel’i güzelleştireceğiz

“KARAMÜRSEL CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ”

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede ziyaretlerine devam ediyor. Çetinkaya ziyaretleri kapsamında ilçede faaliyet gösteren muhasebecileri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Mesut Çetinkaya, “Sahip olduğumuz eşsiz güzellikler ve yapılan yatırımlarla Karamürsel’imiz cazibe merkezi haline geldi” dedi.

REKLAM ALANI

“PROJELER TEK TEK HAYATA GEÇİRİLECEK”

Çetinkaya şöyle devam etti: “Benim gibi sizler de şahitsiniz; doğası, denizi, plajları, kara ve deniz ulaşımları, kültür ve sanat faaliyetleri, tarihi, eğitim ve spor etkinlikleri ve yaşam alanları ile Karamürsel birçok ilçeden önde tercih edilen bir yerdir. Bizler deneyim ve birikimlerimizle bu şehri daha da güzelleştireceğiz.

Projelerimizi hazırladık, Rabbim nasip ederse hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Sizlerin destekleri benim için çok önemli, desteklerinizi istiyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.