Haberblok

Kemer Belediyesi’nden temizlik hizmetleri

02.03.2024
23

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2019-2023 yılları arasında yaptığı çalışmaların sayısal verilerini açıkladı.

REKLAM ALANI
Kemer Belediyesi’nden temizlik hizmetleri

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2019-2023 yılları arasında yaptığı çalışmaların sayısal verilerini açıkladı.

Daha temiz bir Kemer için ilçe genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, mesai kavramı gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

REKLAM ALANI

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2019-2023 yılları arasında 151.554.790 kilo organik atık toplarken, 28.905.426 kilo bahçe atığı topladı.

Geri dönüşüm konusunda yaptığı projelerle de birçok belediyeye örnek olan Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2019-2023 yıllarında 147.935.784 kilo karışık atık, 76.470.160 kilo ambalaj atığı ve 104.555 kilo atık giysi topladı.

Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, yaptığı diğer faaliyetler kapsamında mıntıka temizliği, çevre temizliği, okul bahçeleri, camilerde, kamu kurumlarında da rutin olarak temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, göreve geldiğimiz günden bu yana canla başla çalışıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla yola koyulan ekiplerimiz, ilçemiz genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Geri dönüşüm konusunda da önemli projelerimizi hayata geçirdik. Özellikle pandemi döneminde Kemer genelinde daha titiz ve hummalı çalışmalarımız oldu. Kollekt uygulaması ile “sen göster biz toplayalım” dedik ve halkımız telefonla çektiği çöpleri uygulama üzerinden bize gönderiyor ve en yakın ekibimizi kısa süre içinde çöplerin olduğu yere göndererek çöpleri temizliyoruz. Halkımızın temizlik konusuna önem verdiğimizi görmesi bizleri mutlu ediyor. Daha temiz bir doğa ve Kemer için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.