Haberblok

Anadolu Efes – EA7 Armani Milan Maçında One Team Programına Katılan Çocuklar Parkeye Çıktı

04.02.2024
30

Her yıl hayata geçirdiği projelerle toplumun her kesimine dokunan ve hayatlarında iz bırakan Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi One Team programına katılan çocukları EA7 Armani Milan maçında ağırladı

REKLAM ALANI
Anadolu Efes – EA7 Armani Milan Maçında One Team Programına Katılan Çocuklar Parkeye Çıktı

Her yıl hayata geçirdiği projelerle toplumun her kesimine dokunan ve hayatlarında iz bırakan Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi One Team programına katılan çocukları EA7 Armani Milan maçında ağırladı.

 

REKLAM ALANI

Katılımcı çocuklar, maçın heyecanına ortak oldu 

Sekiz hafta boyunca basketbolun bir metafor olarak kullanıldığı proje kapsamında, projeye katılım sağlayan çocuklar, problem çözmeden zaman yönetimine kadar pek çok konuda çalışmalara katıldı. Katılımcı çocukların yanı sıra projenin bu seneki paydaşları arasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalle Evleri ve Spor İstanbul temsilcileri de maçın heyecanını yerinden takip etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cibali ve Sulukule Mahalle Evleri’nden gelen 8-15 yaş aralığında 20 çocuk, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Anadolu Efes – EA7 Armani Milan maçında tribünde yerini aldı. Unutulmaz gecenin başlangıcında ilk olarak Sinan Erdem Spor Salonu’nu gezdi. Kısa turun ardından sahaya adım atan çocuklar oyuncuların çıkışına eşlik ederken, Anadolu Efes’in One Team elçileri Erten Gazi ve Justus Hollatz ile EA7 Armani Milan’ın One Team Elçisi Kyle Hines çocuklarla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Maç topu ise katılımcı çocuklardan biri tarafından kaideye kondu.

 

Parkede hem eğlendiler hem yarıştılar

Karşılaşmanın devre arasında ise sekiz hafta boyunca basketbolun temel becerilerini öğrenen çocuklar parkeye ilk adımını attı. İki farklı takıma ayrılan çocuklar, Anadolu Efes’in sevimli maskotu Çaylak ile Sinan Erdem Spor Salonu’nu dolduran binlerce insanın tezahüratları eşliğinde sekiz haftanın ardından yeteneklerini sergilediler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.