Haberblok

‘CYGNI: All Guns Blazing’ Demosu 5 Şubatta Steam Next Fest’te!

31.01.2024
23

Yeni Nesil Shoot’em Up Oyunu, Çıkışından Önce Sınırlı Bir Süre İçin Sizlerle! 

REKLAM ALANI
‘CYGNI: All Guns Blazing’ Demosu 5 Şubatta Steam Next Fest’te!

Yeni Nesil Shoot’em Up Oyunu, Çıkışından Önce Sınırlı Bir Süre İçin Sizlerle! 

Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd, bugün CYGNI: All Guns Blazing‘in demosunun Şubat 2024’te Steam Next Fest’te yer alacağını ve demoda kullanıcıların tutorial ve oyunun ilk seviyesini deneyimleyebileceklerini duyurdu. Demoyu bitirenler hikâyeye bonus bir bakış atma fırsatı da yakalayacak!

REKLAM ALANI

Steam Next Fest Şubat 2024, 5- 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu heyecan verici uzay nişancı oyunun 2024 sonlarında PlayStation®5, Xbox Series X| S ve Steam® platformlarında çıkacak olan tam sürümü öncesinde bir hafta boyunca erişim sağlayacak.

CYGNI: All Guns Blazing ayrıca 5 Şubat Pazartesi günü 22:00- 00:00 saatleri arasında yayınlanacak olan resmi Steam Next Fest canlı yayınında da yer alacak ve Steam Next Fest etkinlik sayfasından, Twitch, YouTube ve Facebook üzerinden izlenebilecek.

Oyunun fiziksel kopyaları an itibarıyla ön siparişte; dijital ön siparişler ve lansman tarihi ise yakında açıklanacak.

 

KeelWorks Ltd Hakkında

KeelWorks, Nareg ve Meher Kalenderian kardeşler ve Helen Saouma tarafından kurulan bir İskoç video oyunu şirketidir. İlk oyunları CYGNI, ilk olarak 2020’de duyurulmuştu ve tamamen Nareg ve Helen tarafından boş zamanlarında yaratılıp geliştirilen erken bir prototip aşamasını sergiliyordu.

CYGNI’nin ilk fragmanı, çevrimiçi ortamda önemli bir ilgi ve medyanın ilgisini çekerek, Ekim 2021’de Konami Digital Entertainment ile bir yayın anlaşması yapılmasına yol açtı. Bu yeni ortaklıkla ekip, yavaş yavaş büyüyerek tam zamanlı olarak CYGNI üretimine adanmış yaklaşık 11 üyeye ulaştı.

 

Konami Group Hakkında

Konami Group 1973 yılında arcade’ler için eğlence makineleri üreten bir şirket olarak kurulmuş ve yıllar içerisinde çeşitli pazarlarda farklı iş birimlerini içerecek şekilde büyümüştür. KONAMI HOLDINGS CORPORATION an itibarıyla Dijital Eğlence, Oyun Makineleri, Oyun ve Oyun Sistemleri ve Spor alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket 1984 yılında Osaka Securities Exchange, 1988’de Tokyo Stock Exchange ve 1999’da London Stock Exchange üzerinde halka açılmıştır. 

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, mobil, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştirmektedir. Şirket, dünya çapında ünlü eFootball PES, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra ve Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu serisi gibi oyunlarıyla tanınır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.