Haberblok

Estetiğin Ruhu ve Güzelliği: DOKU MEDICAL

19.01.2024
26

2017 yılında Melda Aygın ve Dr. Serkan Aygın tarafından kurulan Doku Medical, alanında uzman doktorları ile sağlık sektöründe uluslararası deneyimini ve Türkiye’nin sağlık alanındaki  tecrübesini dünya standartlarında hastalarına sunmaktır.

REKLAM ALANI
Estetiğin Ruhu ve Güzelliği: DOKU MEDICAL

2017 yılında Melda Aygın ve Dr. Serkan Aygın tarafından kurulan Doku Medical, alanında uzman doktorları ile sağlık sektöründe uluslararası deneyimini ve Türkiye’nin sağlık alanındaki  tecrübesini dünya standartlarında hastalarına sunmaktır. Geniş yelpazede son teknoloji medikal cihazlarıyla sunulan hizmetlerin yanı sıra; konsepti ve iç mimarisi ile alanında ilham kaynağı olarak öne çıkıyor.  Doku Medical, şehrin merkezinde Türkiye’nin sağlık alanındaki birikimini uluslararası platforma taşımakta ve bunu sunduğu yüksek kaliteli hizmet ile en iyi noktaya getirmeyi hedeflemektedir.

Doku Medical, ileri  teknoloji medikal cihazları,  her biri kendi alanlarında önemli deneyime sahip doktorları ve onlarca sağlık çalışanından oluşan kadrosu ile şehrin merkezinde A plus bir  hizmet sunuyor. Uzun zamandır başta İtalya olmak üzere Avrupa, Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya gibi dünyanın birçok bölgesinde Türkiye’nin en önemli sağlık turizmi elçisi olup ülkeye sağladığı ekonomik katkıların yanı sıra, sağlık alanında geliştirdiği teknolojiler ile de farklılaşmaktadır. Saç Ekimi, Medikal Estetik, Estetik Cerrahi, Plastik Cerrahi,Dermatoloji, Diş Estetiği gibi birçok alanda hizmet veren Doku Medical, yüzlerce çalışanı ile tüm dünyaya güzel bir Doku katmayı amaçlamaktadır.

REKLAM ALANI

Önceliği hasta memnuniyeti olan Doku Medical, hem yerel hem de uluslararası hastaları için özel hizmet paketleri sunarak süreci konforlu ve keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Bu özel paketler yurt dışından gelen hastalar için  havaalanı transferinden beş yıldızlı otellerde konaklamaya ve kliniğe çift yönlü ulaşıma kadar birçok ayrıcalıklı hizmeti içermektedir. Doku Medical, başlangıçtan itibaren online görüşmeler de dahi, dünya vatandaşlarına kendi dillerinde iletişim kurabilmeleri için özel tercümanlarla destek sağlamaktadır.

Doku Medical, ömür boyu hasta desteği sunarak, hastaların ülkelerine döndükten sonra dahi operasyon sonrası bakım süreçlerini takip etmeye devam etmektedir. Bu süreçte, her hastanın bireysel ihtiyaçlarına göre sağlık hizmetlerinin devamlılığı, temsilcileri tarafından iletişim kurularak sağlanmaktadır. Bu özel yaklaşım ile Doku Medical, kaliteli sağlık hizmetleri sunmanın yanı sıra hastalarının refahını ve memnuniyetini kalıcı kılmayı hedeflemektedir.

Merkez, İstiklal Sokağı No:9, 34381 Şişli/İstanbul

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.