Haberblok

Grand Pera Taste Hub lezzeti eğlence ile birleştiriyor

21.12.2023
34

Beyoğlu’nda eski eğlenceyi arayanların yeni adresi Grand Pera, yepyeni oluşumu Tastehub ile yemek ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
Grand Pera Taste Hub lezzeti eğlence ile birleştiriyor

Beyoğlu’nda eski eğlenceyi arayanların yeni adresi Grand Pera, yepyeni oluşumu Tastehub ile yemek ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam ediyor.

Beyoğlu’nun eğlencesi ile damak tadını bir çatı altında sunan Grand Pera Tastehub, Dünya mutfaklarından en özel lezzetler ile şehre yenilik ve farklılık katıyor. Beyoğlu’nun buluşma noktası Grand Pera Tastehub, her hafta Tuz Biber stand up showları, canlı müzikler, dj performansları, gastronomi atölyeleri, dans performansları ile yemek zevkinizi zirveye taşıyor.

REKLAM ALANI

Grand Pera Tastehub’da keyifli akşam yemeklerinize bu hafta dans gösterileri, dj performansları ve stand-up şovlar eşlik ediyor. 22 Aralık Cuma günü saat 20.00’da Latin Nights ile Küba müzikleri konseri eşliğinde Grand Pera Latin Nights dans grubu partisine latin müzik seven ve dans etmek isteyen herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. 23 Aralık Cumartesi günü saatler 19.00’ı gösterdiğinde Overdaze Akademi’nin dj performansının ardından dolu dolu kahkaha için Tuz Biber stand- up sanatçıları sahne alıyor. Tuz Biber üçlemesinin ücretsiz performansında Özer Uzun, Dilara Erdemir, Tuna Kalınsaz ile akşam yemeğiniz kahkaha tufanına dönüşecek.

Eşsiz Beyoğlu atmosferinde, tarihi bir dokuyla harmanlanan Grand Pera Taste Hub’ın ayrıcalıklı restoranları ve şovlarıyla eğlenceli bir yemek istiyorsanız grandpera.com/tr/sayfa/taste-hub.html sayfasından etkinlikleri takip edebilirsiniz.

 

Grand Pera Hakkında:

Beyoğlu’nun en ikonik yapısı olan Grand Pera tarihi bina, Abraham Paşa tarafından mimar Alexandre Vallaury’ye 1883 yılında inşa ettirilmiş ve ilk olarak konut amacıyla kullanılmıştır. Sonrasında Büyük Kulüp’e kiralanarak Osmanlı’nın ilk sosyal kulübü olarak kullanılmaya başlanmış ve Büyük Kulüp buradan ayrıldıktan sonra tarihi yapı Cercle d’Orient (Serkil Doryan) olarak anılmaya devam etmiştir. Sonrasında ise farklı alanlarda hizmet veren dükkanlara, en şık mağazalara ve seçkin terzilere ev sahipliği yapmıştır. 1983’teki yangından sonra terkedilmiş ve tahrip olmuştur. 2009 yılında ise yenileme kararı çıkarılmış ve halen ayakta kalabilen yapıları korunarak restorasyonu gerçekleştirilmiştir. Günümüzde Grand Pera projesinin bir parçası olarak yer alan bu tarihi yapı, 1. Derece tarihi eser olarak tescillenmiş ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır.

Grand Pera denince akla ilk gelen mekanlardan biri Emek Sahnesi’dir. Oldukça köklü bir geçmişe sahip olan bu sahne, tarihi binası ile birlikte tarihe ve pek çok olaya tanıklık etmiştir. 1924 yılında açılan Emek Sahnesi, o dönemlerde Melek Sineması olarak anılıyordu. Mimarlığı Rafael Alguadiş’e ait olan bu sinemanın perdesinin iki yanına art nouvea tarzda melek heykelleri yerleştirilmiştir. Ayrıca sinemaya giriş olarak kullanılan Melek Apartmanı da sahneye ismini veren etkenlerden. Grand Pera’da hizmet vermeye devam eden Emek Sahnesi, oldukça önemli açılışlara, galalara ve özel gösterimlere ev sahipliği yapmış ve yapmaya da devam etmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.