Haberblok

Bursa İnegöl Belediyesi 31 personel alacak

31.08.2023
54

Bursa’da İnegöl Belediyesi, 3 ayrı alanda çalışmak üzere toplam 31 personel alımı yapılacağını duyurdu. Son başvuru 8 Eylül 2023 Cuma olarak açıklandı.

REKLAM ALANI
Bursa İnegöl Belediyesi 31 personel alacak

BURSA (İGFA) –İnegöl Belediyesi’nin personel alımına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Kurumumuz bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 ayrı alanda görevlendirilecek personel alımı yapılacak. İlçe halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına yapılan alım kapsamında; çöp kamyonu arkası personeli 20 kişi, çöp kamyonu şoförü 10 kişi ve kazıcı yükleyici operatörü 1 kişi istihdam edilecek. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımız 08 Eylül Cuma günü 17.00’a kadar Mesudiye Mahallesi 29. Mobilya Sokak No:29 adresinde bulunan İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bizzat başvuru yapabilecek.

REKLAM ALANI

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Alımların tamamı erkek olacak. Başvuracak adaylarda aranan şartlar ise şöyle: Çöp kamyonu arkası personeli ve çöp kamyonu şoförü için; T.C. vatandaşı olmak, askerlik ile ilişiği olmamak, 45 yaşını geçmemiş olmak ve esnek çalışma şartlarına uygun olmak. Kazıcı yükleyici operatörü için de; T.C. vatandaşı olmak, askerlik ile ilişiği olmayan, 40 yaşını geçmemiş, esnek çalışma şartlarına uygun olmak, E veya C ehliyete sahip olmak, SRC-2 ve SRC-4 belgesine sahip olmak, psikoteknik belgesine sahip olmak.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.