Haberblok

İbrahim Şirin, “Esnaflarımız bizim en büyük destekçimiz”

07.03.2024
16

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, İbni Sina Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu

REKLAM ALANI
İbrahim Şirin, “Esnaflarımız bizim en büyük destekçimiz”

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, vatandaş ve esnaf buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Şirin bu kapsamda İbni Sina Mahallesi’nde bölge sakinlerini ve esnafları ziyaret etti. Cumhur İttifakı ilçe başkan ve yöneticileri, meclis üyesi adayları ve teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflarla sohbet eden Başkan Adayı Şirin, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

REKLAM ALANI

İbni Sina Mahallesi sakinlerine ve esnaflarına hal, hatır sorarak, talep, şikayet ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Şirin, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek seçimlerde desteklerini istedi. Derince’ye gönül birliği içerisinde hizmet edeceklerini belirten Şirin, “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda projelerimizi en iyi şekilde ve en ince detayına kadar belirleyerek Derince’mize değer katan eserlere birlikte imza atacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.