Haberblok

Başkan Sezer’den esnafa en güzel hediye

16.02.2024
23

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaflara Türk bayrağı hediye etti.

REKLAM ALANI
Başkan Sezer’den esnafa en güzel hediye

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcüklü esnaflara hediyelerin en güzelini takdim etti. Yerel seçim çalışmalarını ilçe genelinde sürdüren Başkan Sezer, Dumlupınar Mahallesi esnaflarını tek tek ziyaret etti. Esnafların taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Sezer, Gölcük’e yapılan büyük yatırımların ve hizmetlerin devamı için destek istedi. Başkan Sezer, güler yüzle karşılayan esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.

 

REKLAM ALANI

BAYRAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Hediyelerin en güzeli olan Türk bayrağını öperek teslim alan Gölcüklü esnaflar, ziyaretlerinden dolayı Başkan Sezer’e teşekkür ettiler. Ziyaretlerde konuşan Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bayrak bizim bağımsızlığımızın, birliğimizin, milletimizin, devletimizin sembolü, bizim için çok önemli. Bayrak hediye ettiğimiz esnaflarımızın hediyelerini öperek teslim alma hassasiyeti bizi mutlu etti, gururlandırdı” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.