Haberblok

Uçak Kazalarının Sır Perdesini Aralayan ‘Uçak Kazası Raporu’ 23. Sezonuyla National Geographic Ekranlarında Başlıyor

08.02.2024
23

Uçak kazalarının sır perdesini aralayan, arkalarında yatan nedenleri ve hiç görülmemiş kayıtları ortaya çıkartan ‘Uçak Kazası Raporu’, merakla beklenen 23. sezonuyla 12 Şubat Pazartesi saat 22.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor

REKLAM ALANI
Uçak Kazalarının Sır Perdesini Aralayan ‘Uçak Kazası Raporu’ 23. Sezonuyla National Geographic Ekranlarında Başlıyor

Uçak kazalarının sır perdesini aralayan, arkalarında yatan nedenleri ve hiç görülmemiş kayıtları ortaya çıkartan ‘Uçak Kazası Raporu’, merakla beklenen 23. sezonuyla 12 Şubat Pazartesi saat 22.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Uçak kazalarının sır perdesini aralayan, arkalarında yatan nedenleri ve hiç görülmemiş kayıtları ortaya çıkartan Uçak Kazası Raporu, 23. sezonuyla havacılık tarihinin efsanevi felaketlerini araştırarak neyin neden yanlış gittiğini araştırmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI

Trajedilerden sonra, eksperlerin bıkmadan usanmadan, altında yatan sebepleri bulmak için çalıştıkları dünyanın en çarpıcı uçak kazalarının kokpit kayıtlarını ve enkaz parçalarını inceledikleri ‘Uçak Kazası Raporu’ 12 Şubat Pazartesi 22.00’de National Geographic’te başlıyor.

Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını D-Smart, Digiturk ve TOD, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.