Haberblok

“PCMag tarafından verilen ‘En İyi Teknoloji Markası’ ödülü, sektördeki liderliğimizi bir kez daha kanıtladı”

22.01.2024
31

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, Amerika’nın önde gelen teknoloji yayını PCMag tarafından 2024 yılının ‘En İyi Teknoloji Markası’ seçildi.

REKLAM ALANI
“PCMag tarafından verilen ‘En İyi Teknoloji Markası’ ödülü, sektördeki liderliğimizi bir kez daha kanıtladı”

Global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, Amerika’nın önde gelen teknoloji yayını PCMag tarafından 2024 yılının ‘En İyi Teknoloji Markası’ seçildi. Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetlerinin baz alınarak oluşturulduğu ‘En İyi Teknoloji Markaları’ listesinde Bitdefender Antivirüs birinci sırada yerini aldı.

Amerika’nın önde gelen teknoloji yayınlarından PCMag, 2024 yılı ‘En İyi Teknoloji Markaları’ listesi için ürün incelemeleri ile müşteri memnuniyetlerini değerlendirdiği testlerin ve anketlerin sonuçlarını açıkladı. PCMag’in En İyi Markalar Endeksi’ne göre belirlediği anketin sonucunda Bitdefender Antivirüs, 25 markanın yer aldığı listede 138,59 puanla bir numaraya ismini yazdırdı. Çevrimiçi siber tehditlere karşı sağladığı olağanüstü koruma ile hem masaüstü hem de mobil cihazlar için zengin çözümler sunan Bitdefender Antivirüs ‘En İyi Teknoloji Markası’ ödülünü kazandı.

REKLAM ALANI

“PCMag tarafından verilen ‘En İyi Teknoloji Markası’ ödülü, sektördeki liderliğimizi bir kez daha kanıtladı”

40 yılı aşkın süredir büyük bir titizlikle gerçekleştirilen ve her yıl 2.000’den fazla teknolojik ürünü test eden PCMag analizlerine dayanarak verilen ödüller, dünya çapında verilen en prestijli ödüller arasında yer alıyor. Bitdefender Antivirüs, ‘En İyi Teknoloji Markası’ ödülü için ankete katılan 25 antivirüs markası arasından hem müşteri memnuniyeti hem de ürün kalitesi açısından sağladığı hizmet ve ürünler ile listede en üst sırada yer aldı. Birçok bağımsız kuruluşun, onlarca kategori arasında gerçekleştirdiği testlerden birincilikle ayrılan global siber güvenlik lideri Bitdefender Antivirüs, bu sayede prestijli birçok ödülün sahibi oldu. Zengin güvenlik çözümlerinin Bitdefender’ı sektörün lideri haline getirdiğini ifade eden Bitdefender Antivirüs’ün Türkiye distribütörü Laykon Bilişim’in Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, “Tüm kullanıcılarımıza sağladığımız güvenlik çözümlerinin çeşitliliği, yönetim kolaylığı, teknik destek ve benzersiz siber güvenlik önlemlerimiz sayesinde bugüne dek sayısız ödül kazandık. Dünyanın önde gelen teknoloji yayınlarından PCMag tarafından verilen ‘En İyi Teknoloji Markası’ ödülü, sektördeki liderliğimizi bir kez daha kanıtladı.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.