Haberblok

Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde dönem sonu heyecanı

19.01.2024
30

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde dönem sonu programı gerçekleştirildi. Programa katılarak gençlere seslenen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bizim en büyük zenginliğimiz pırıl pırıl …

REKLAM ALANI
Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde dönem sonu heyecanı

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde dönem sonu programı gerçekleştirildi. Programa katılarak gençlere seslenen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bizim en büyük zenginliğimiz pırıl pırıl gençliğimiz. Sevgili gençler, sizleri tasarım merkezimize bekliyoruz. Gelin birlikte düşünelim, birlikte tasarlayalım” dedi.

Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde ilk dönem sonu heyecanı yaşandı… Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan BAYGEM binasında gerçekleştirilen dönem sonu programına Başkan Atila Aydıner’in yanı sıra eğitimciler, tasarımcılar, öğrenciler ve gençler katıldı.

REKLAM ALANI

BAŞKAN AYDINER: EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ, GENÇLİĞİMİZ

Programda konuşarak gençleri tasarım merkezine davet eden Başkan Aydıner, “Bizim en büyük zenginliğimiz pırıl pırıl gençliğimiz. Sevgili gençler, sizleri tasarım merkezimize bekliyoruz. Gelin birlikte düşünelim, birlikte tasarlayalım” dedi.

TASARIMCILAR İÇİN HER ŞEY VAR

Sanatçılar, zanaatkârlar ve öğrenciler başta olmak üzere tüm tasarımcıların erişimine açık olan Bayrampaşa Tasarım Merkezi’nde ortak çalışma, sergi ve fuaye alanı, kolektif tasarım atölyeleri ve toplantı odası bulunuyor. Merkezde her türlü prototipleme ve dijital tasarım yapılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.