Haberblok

Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar %47 faiz oranıyla  vade beklemeden her gün kazanmaya devam ediyor! 

12.12.2023
11

Alternatif Bank’ta birikimlerini avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirmek isteyen müşteriler, VOV Hesap’la sürekli kazanmaya devam ediyor. %47 hoş geldin faiz oranı ve günlük vade esnekliğiyle her gün kazanan VOV Hesap sahipleri, vade sonu beklemeden paralarını diledikleri zaman çekip yatırabilirken aynı zamanda dijital kanallar üzerinden gerçekleştirecekleri EFT, FAST veya havale gibi işlemlerini de ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. 

REKLAM ALANI
Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar %47 faiz oranıyla  vade beklemeden her gün kazanmaya devam ediyor! 

Alternatif Bank’ta VOV Hesaplılar %47 faiz oranıyla 

vade beklemeden her gün kazanmaya devam ediyor! 

REKLAM ALANI

 

Alternatif Bank’ta birikimlerini avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirmek isteyen müşteriler, VOV Hesap’la sürekli kazanmaya devam ediyor. %47 hoş geldin faiz oranı ve günlük vade esnekliğiyle her gün kazanan VOV Hesap sahipleri, vade sonu beklemeden paralarını diledikleri zaman çekip yatırabilirken aynı zamanda dijital kanallar üzerinden gerçekleştirecekleri EFTFAST veya havale gibi işlemlerini de ücretsiz bir şekilde yapabiliyor. 

 

Sunduğu avantajlarla müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam eden Alternatif Bank, birikimleri için kazançlı getiriyi hedefleyenlere piyasadaki yüksek ve avantajlı mevduat faiz oranlarından birini sunuyor. Yeni yatırım fırsatlarına ulaşmak isteyenlere ise esnek ve kazançlı çözümler sunan Banka, vade bekleme derdine de son vererek müşterilerine paralarını diledikleri an çekip yatırma imkânı tanıyor. Hafta sonları dahil günlük faiz kazanan VOV Hesap sahipleri, dijital kanallar üzerinden yapacakları havale ve EFT’lerde işlem ücreti ödemiyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.