Haberblok

Sivas’ta “GENÇLİK VE TEKNOLOJİ” Konulu Söyleşi

14.07.2019
70
REKLAM ALANI
Sivas’ta “GENÇLİK VE TEKNOLOJİ” Konulu Söyleşi

Sivas Siber Güvenlik Teşkilatı Dernek Başkanı Süleyha KARA ve yönetim Kurulu’nun düzenlemiş olduğu “Gençlik ve Teknoloji” konulu söyleşi yapıldı.
     Söyleşiye, Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Karadağ’ın eşi Selda Karadağ Hanımefendi, Sivas il Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, STSO Meclis Üyesi ve Sivas Müsiad Başkan Yardımcısı Muhammet Yavuz Şimşek, Genç Müsıad adına Orhun Özfidancı, Güçlü Sanayici iş Adamları ve Yöneticileri Derneği (GÜSİYAD) Başkanı Musa Demir, Gelişim Gençlik Derneği Başkanı, Olcay Atbin ve Ahçılar Derneği Adına Memnune Elbay Yöneticileri katıldı.
     Programda Gençlik ve Teknolojinin olumsuz ve olumlu etkileri, teknolojinin doğru kullanımı, mavi balina gibi pek çok konuya değinen Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ercan Akpınar, “gençlerimizle ve çocuklarımızla daha fazla vakit geçirelim. Onların sorunlarına onlardan uzaklaşarak değil, onlarla birlikte olarak çözüm bulalım.” dedi.
Söyleşiye katılan konuklar Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Genel başkanı Ercan Akpınar’a, pek çok soru yöneltti. Soruları cevaplayan Ercan Akpınar ve Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş çocuklarımız ve gençlerimiz ile ilgili dakkatli davranmamız gerektiğini dile getirdiler.

REKLAM ALANI

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.