Haberblok

Ordu’da OSB Adımı

07.06.2016
77
REKLAM ALANI
Ordu’da OSB Adımı

Ordu ve Fatsa’daki OSB’lerin tamamen dolması nedeniyle OSB’lerin genişletilmesi ve yeni OSB kurulması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ve Fatsa ilçesindeki OSB’lerin tamamen dolması ve yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin ihtiyacına cevap veremeyecek durumda olması nedeniyle Altınordu ilçesinde ikinci bir OSB kurulması, Fatsa OSB’nin genişletilmesi ve Ünye ilçesinde yeni bir OSB kurulması ihtiyacı doğduğunu belirtti.

Vali Bakanlıoğlu, Altınordu ilçesinde Karaağaç mahallesi Beybükü mevkisi ile Ulubey ilçesi Güzelyurt mahallesi Kayabaşı mevkisindeki yaklaşık 90 hektar büyüklüğündeki alanın Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yeri olarak kesinleştirildiğini kaydetti.

REKLAM ALANI

Fatsa ilçesi Konakbaşı Mahallesi Sazdibi mevkisindeki yaklaşık 94 hektar büyüklüğündeki alanın Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne ilave edileceğini belirten Vali Balkanlıoğlu, Ünye ilçesinde Killik mevkisindeki sınırları belirlenen yaklaşık 55 hektar büyüklüğündeki alanda Ünye Organize Sanayi Bölgesi kurulacağını, halen tapu mülkiyet durumları ve kadastro işlemlerine başlandığını söyledi.

haberblok

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.