Haberblok

ÖLMEK YA DA OLMAMAMAK

REKLAM ALANI
ÖLMEK YA DA OLMAMAMAK


“Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu!” William Shakespeare Hamlet’inde öyle diyordu bize ve biz yıllarca olmak ya da olmamak mücadelesini verdik ve veriyoruz sanayi toplumu üretim sisteminde.Bugünden sonra ölmek ya da olmamak tercihi bize diretilecek.
Küresel boyutta dünyamızı istila eden coronavirüs belasıyla mücadele ediyoruz,ana gündemimiz bu bugünlerde,bundan sonra da benzer virüsler/hastalıklar bizi bekliyor. Dünya sağlık örgütünün (WHO) pandemi olarak açıkladığı coronavirüsle mücadelede elbette devletimizin yanında sağlık otoriteleri ile birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz.
Bazı çevreler bu virüs salgınının dijital para sistemine geçiş hazırlığı için yapıldığını iddia etmekteler.Bu iddiaya katılmıyorum.
Birincisi:Bugün küresel ekonomiyi elinde tutan ABD finansal krizler yaşamaktadır bunun nedeni de karşılıksız basılan dolarlar olmuştur.Dünya paraları dolara göre değer kazanırken dolarin ise altına göre değeri belirlenmektedir.Fakat ABD 2000’li yıllarda altından kopup banka finansal araçlarını para olarak kullanmaya ve tüm dünyaya da kabul ettirerek karşılıksız dolar basmaya başladı ABD 2008 finansal krizine geldiğinde yıl içerisinde 5 milyar dolar karşılığı olmayan para bastı,bunu Avrupa ülkeleri de karşılıksız paralar basarak takip etti ve bu karşılıksız paralar küresel bir krizi kaçınılmaz kıldı. a
Anlaşıldı ki dolar artık küresel ekonomiye fayda getirmeyecek;daha çok dolar daha çok kriz getirecek.Bu noktada yeni bir para değişimi kaçınılmaz olmuştur, yeni küresel para dijital para olacaktır.
İkincisi: iddiaya diğer itirazım ,eğer bu İddia doğru olsaydı bu pandemi döneminde dijital para olan bitcoin tavan yapar yüzde 60’lara varan kayıtlar yaşamazdı.
BLOCKCHAİN
Dijital zincir (blockchain) namı diğer dijital kölelik görünen o ki bitcoin benzeri dijital paralar da Blockchain denen dijital bir sisteme aktarılacak
PEKİ NEDİR BLOCKCHAİN
Blockchain devletler ötesi küresel dijital bir merkezin,dünyadaki her bireyin bütün sosyal, eğitim,fikri ,finansal,sağlık vb.verilerinin dijital sistemde internet üzerinden kendi kişisel bloğunda toplanacağı ve de yönetileceği bir veri iletişim ve komuta merkezidir. Dijital merkez Blockchain’in izin vermediği hiçbir finansal faaliyette bulunulamayacak, insanlar görünmez dijital iplerle köleleştirilecek. Bütün bunlar virüs salgınından bağımsız olarak onlarca yıldır hazırlanmaktadır.
CORONAVİRÜS NEYE HİZMET EDER
Domuz gribi,kuş gribi,coronavirüs benzeri virüsler hayatımızdan eksik olmayacaklar ve hayatımızı hayatsız yaşamamıza sebep olacaklar.
Şöyle düşünelim: benzer bir virüs çıktı bütün yaş gruplarını etkiliyor ve saatler içerisinde de öldürüyor.Sistem size diyecek; “hayatınızi kurtarmamız için vücudunuza çip yerleştirmemiz lazım”.
Şimdi size soruyorum,ne yapacaksınız? Bedeninize çip takılmasını reddettiğinizde öleceksiniz kabul etseniz zaten bugüne kadar yaşadığınız hayatı yaşayamayacaksınız,bütün bedensel faaliyetlerinizi takip eden ,her türlü verinizi kaydeden ,hatta sinir sisteminizle istediği gibi oynayabilen ,hatta ve hatta istediği an ölmenize sebep olabilecek dijital bir merkeze teslim olmuş olacaksınız. işte coronavirüs benzeri salgınlar bu dijital kölelik dünyasının hayata geçirilmesinin hazırlık sağlık ayağıdır, biyolojik saldırı ve finansal çıkar kaygılarıyla yapılmış bir salgın değildir.
SİYONİZM İŞİN NERESİNDE
Tarihimizi ve ve bugünümüzü şekillendiren; sonuçları itibarıyla kendilerinin kazanıp insanların kaybettiği 1.dünya savaşı I
2.dünya savaşı ,günümüze doğru gelirsek SSCB’nin dağılması, Arap baharı ,Turuncu devrimler… Hepsi onların kurgu ve sahneye koymaları. Dünya Bankası da onların,Amerika merkez Bankası da Dünya sağlık örgütü de. Daha birçok küresel yapılarda da maalesef siyonist Yahudiler etkin.
Herkesin malumu Yahudi aileler dijital sistemde de sistemin sahibi olacaklar dijital paranın da blockchainin de.
Yahudiler inançları gereği tüm milletlerin köle kendilerinin de efendi olduklarına inanırlar tüm Milletler çalışacak onlar da onlara vadedilen topraklarda Cennet hayatı yaşayacakları çağdaş/yeni bir kölelik sistemi hayali ve hedefidir bu dijital dünya.
DİJİTAL MİLLİ MÜCADELE
Mücadelenin şekli çağlara göre değişiyor. Dijital çağda mücadeleyi de genç nesli bu donanımla yetiştirmekle yapabiliriz.Dijital sistemi çok iyi bilen, sisteme müdahale edebilecek uzmanlar ordumuzu kurmalıyız. ha biraz gericilik! olacak ama Yahudi’nin milletini/dinini yüceltme saikini biz kendi dinimiz/milletimiz için uygulamak bize hak ve vazifedir.
Selam ve muhabbetle…
Muhammed Hüseyin Gerger

Muhammet Huseyin Gerger

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.