Haberblok

NİHAT HATİPOĞLU’NA YOĞUN İLGİ…

28.12.2017
105
REKLAM ALANI
NİHAT HATİPOĞLU’NA YOĞUN İLGİ…

NİHAT HATİPOĞLU’NA YOĞUN İLGİ…

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Sivas Belediyesi’nin kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında düzenlediği “El Metin” isimli konferansla sevenleriyle buluştu. 

REKLAM ALANI

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa ilgi yoğundu. Nihat Hatipoğlu´nu dinlemek için gelen vatandaşlar salonu ve merdivenleri doldururken, yer bulamayanlar için de salonun dışında dev ekran kurularak program canlı yayınlandı.

Konferansa Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Prof. Dr. Hatipoğlu konuşmasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed´in (S.A.V) sıfatlarından olan El-Metin (S.A.V) (sarsılmaz, kudret ve kuvvet sahibi)´den ve son günlerde gündeme gelen Medine Müdafaası ve Fahrettin Paşa’nın kahraman öyküsünden bahsetti.

Peygamber Efendimizin yol gösterici olduğunu belirten Hatipoğlu, konuşmasında Peygamber sevgisinden, onun önderliğinden bahsederek “Hazreti Ebubekirleri, Hazreti Ömerleri, Hazreti Osmanları, Hazreti Alileri, Hazreti Hasan ve Hüseyinleri bizlere sevdiren Hazreti Muhammed´dir” dedi.

Program sonunda Belediye Başkanı Sami Aydın Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na tablo hediye edildi. Konferans sonrası kendisini dinlemeye gelen vatandaşlarda Hatipoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı buldu.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.