Haberblok

İflasını Veren Fitness Bütün Şubelerini Kapattı

07.06.2016
59
REKLAM ALANI
İflasını Veren Fitness Bütün Şubelerini Kapattı

İstanbul’da büyük alışveriş merkezlerinde yer alan salonun bir anda kapılarını kilitlediği ve müşterilerine konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermediği de ifade ediliyor.

SALONU ÜZERİMİZE KAPATTILAR

REKLAM ALANI

Hürriyet.com’un haberine göre İstanbul’da büyük avmlerde yer alan jatomi fitness salonu, üyelerini spor yaptıkları anda gaz kaçağı var diyerek başka bir açıklama yapmadan salondan dışarı çıkardı sonrasında çalışanlarına iflas haberini duyurdu.

Üye G.S: “Bize gaz kaçağı var derhal burayı boşaltın dendi. Biz de bir telaşla çıktık. Bir diğer arkadaşım da diğer bir şubeye gidiyordu. Oradaki şubede kapanmayla ilgili bilgi vermişler ve olaylar çıkmış. Bize resmen olay çıkmasın diye yalan söylediler” dedi.

ÇALIŞANLAR ARKA KAPIDAN ÇIKTI

Bir başka mağdur T.T. i:  “Dün akşam 20.10 gibi A.. şubesine gittim. Kapının önü kalabalık, hocalar dışarda toplanalım falan diyor. İçeri girdim, herkes fesih formu imzalıyor. Satış temsilcisine sordum ‘şirket iflas etti’ şimdi mail geldi dedi. Hocalara soruyorum herkesin surat beş karış, onların da yeni haberleri oluyor. Personel 2 aydır maaş almıyormuş zaten. Sözleşmeme ulaşmak istedim, ana merkezde dendi. Sonra eski çalışanlardan birini aradım. Ofise girdim. Polis geldi, dosyamı bulmaya çalışırken ‘yağma’ yapıyorsunuz dedi polis. Eğer kulupten çıkmazsanız çevik kuvvet çağıracağız dediler. Ben de fotokopimi alıp çıktım. Dışarıda çalışanlar faturaları müşterilere verdiler herkes ödemesini arıyor. Hocalar eşyalarını toplayıp çıktı. Çoğu çalışan arka kapıdan çıktı.

haberblok

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.