Haberblok

İBB METROSUNA ‘İNTERNET’ GELDİ

REKLAM ALANI
İBB METROSUNA ‘İNTERNET’ GELDİ

İBB’ye ait M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nda ücretsiz İBB Wi-Fi hizmeti başladı. Bu hattı kullanan İstanbullular yolculuk esnasında internet kullanabilecek. Diğer hatlarda da çalışmalar sürüyor.

İstanbullular İBB’ye ait metrolarda internet hizmeti almaya başladı. İlk test, bugün M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nda başarıyla gerçekleştirildi. Ücretsiz İBB Wi-Fi internet hizmeti M2 hattında yarından itibaren tam kapasiteyle hizmet verecek. Diğer metro hatlarında da ücretsiz internet hizmeti sağlanması için çalışmalar sürüyor. Bu hatlarda internet hizmetinin devreye alınması için onay işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. İBB meclisinin Ekim ayında aldığı metrolarda internet hizmeti kararı, ilk olarak M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nda hayata geçti.

REKLAM ALANI

Mobil internet sağlayıcı telefon operatörleri de onay sürecinin tamamlanmasının ardından İBB metrolarında hizmet vermeye başlayacak. Tüm yolcular, akıllı telefonlarıyla mobil internet hizmeti alabileceği gibi sesli görüşme de gerçekleştirebilecek. Dileyen yolcular da İBB’nin ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanacak.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.