Haberblok

BİR ANNENİN ÇIĞLIĞI

REKLAM ALANI
BİR ANNENİN ÇIĞLIĞI

Anne olmak…
Ne kutsal bir görevdir.
Evladının geleceğini ehemmiyete almak için, çalışmak demektir anne olmak.
Çocuğunu her türlü tehlikelerden korumak ve bundan dolayı da önlem almak demektir anne olmak.
Evine bakmak, eşiyle ilgilenmek ve ailesini gelecek olan kötülüklerden korumaya çalışmak demektir anne olmak.
Anne olmak, karşılık beklemeden ve ayrım yapmadan çocuklarını sevmesi demektir. Ailesini bağrına basmasıdır anne olmak.
Anne olmak çok kutsal bir duygudur.
Yazıma bu şekilde başlamak istedim. Her anne gibi, yine bir anne evladını kurtarmak için büyük mücadele verir. Bu mücadele sonucunda bir yerlere ulaşır. Çevresinde bulunan kişilere sorup araştırarak, benim ve grup arkadaşlarımın da çok yakından takip ettiğim Ercan Akpınar’ı bulması ve çevresindeki pek çok insanın da, bu soruna sadece Ercan AKPINAR’ın yardım edebileceğini söylemeleri üzerine ümitlenen anne, Ercan AKPİNAR’a bir mektup yazar. Bu mektup ile evladını kurtarabileceğini düşünür. Umutları perçinleşir ve çocuğunu tekrar kazanabilmenin beklentisi ile mektubunu yazar.
Mektubunda şöyle yazmıştı anne.
“Merhaba ben D.K madde bagımlısı genç bir delikanlınin annesiyim. İlk başta Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Çok zor bir durum. Bunu ancak yaşayan bilir. Benim oğlum 5 senedir madde bagımlısı. Gün geçtikçe de dozunu artırdı. Bir anne için o kadar zor bir durum ki, 23 yaşındaki gencecik evladımızın gözümüzün önünde her geçen gün erimesi… Defalarca çaba gosterdik ama, bir türlü oğlum uzaklaşmadı kullandığı meddeden ve ben her geçen gün dahada kötüye giden oğlum için hiçbirşey yapamanın üzüntüsü yaşıyordum. Sonra, bir gün bir şey duydum. Biri var dediler. Kurtulmak isteyen çocuklara yardım elini uzatıyor dediler. Sonunda bizde ulaştık. Yardım elini uzatan insanlara Allah bin kere razı olsun böyle bir iyilik yaptıkları için. Pek çok kişi ile itibata geçtik. Sağolsunlar bizi Sayın başkanımız. DÜNYA ÇOCUK VE GENÇLİK DERNEĞİ BAŞKANI ERCAN AKPİNAR Beyfendi ile görüşürdüler. Ercan AKPINAR beyefendi bize yardımcı oldu ve oğlum şuan tedavi için çorum amt de yatıyor. Allahın izniyle kurtulacak inşallah bizim için dönum noktası oldu. Başta Samet kardeşime, sonra yardımını esirgemeyen sayın genel başkanım Ercan AKPINAR’a çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.”
Ülkemizde pek çok dernek kuruluyor ve bu derneklere pek çok kişi dönüşümlü olarak başkanlık ediyor. Kaçı aldığı görevi yerine getiriyor bilmem. Ama bildiğim bir gerçek var ki, DÜNYA ÇOCUK VE GENÇLİK DERNEĞİ BAŞKANI ERCAN AKPİNAR’ın bu görevi layıkıyla yerine getirmesidir. Diliyorum nice Ercan AKPINAR’lar olur ve ülkemiz için güzel şeyler yapılır. Bir annenin sorununa çözüm olduğunuz için sizi kutluyor ve tebrik ediyorum Ercan AKPINAR.

Suleyha Kara

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.