Haberblok

Edirneli vekiller Meclis’ten son fotoğraflarını paylaştı

12.04.2023
69

27. Dönem Edirne Milletvekilleri AK Parti’den Fatma Aksal, CHP’den Okan Gaytancıoğlu ve İYİ Parti’den Orhan Çakırlar, TBMM’de dönemin yapılan son toplantın ardından birlikte fotoğraf çektirerek sosyal medyalarında paylaştı.

REKLAM ALANI
Edirneli vekiller Meclis’ten son fotoğraflarını paylaştı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Edirne Milletvekili Fatma Aksal, sosyal medya hesabı aracılığıyla Meclis’ten yaptığı fotoğraf paylaşımında, CHP’li merhum Edirne Milletvekili ile diğer 3 milletvekilinin çekilmiş olduğu bir fotoğrafı da paylaştı.

Milletvekili Aksal, paylaşımında, “24 Haziran 2018 ’de 4 Milletvekili olarak başladığımız görevimizin Meclis çalışmalarını 3 Milletvekili olarak tamamladık. Ebediyete irtihal eden Erdin Bircan vekilimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi ‘Her şeyin başı sağlık’. Makamlar mevkiler geçici. Dostluk baki” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

CHP’li Okan Gaytancıoğlu ise yaptığı paylaşıma, “24 Haziran 2018 dört milletvekili olarak Edirne’mizi temsilen TBMM’de başladığımız görevimize, Erdin Bircan milletvekili ağbimin vefatı ile üç Milletvekili olarak 27. dönemi tamamladık. Erdin Bircan ağbine Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.