Haberblok

Uzayda çekilen ilk uzun metraj filmden fragman: The Challenge

12.03.2023
98

Uzayda çekilen ilk uzun metrajlı filmden fragman yayınlandı. Film, cerrah Zhenya’nın Uzay İstasyonu’nu ziyaret ederek Dünya’ya dönemediği için uzayda kalan kozmonotun hayatını kurtarmasını anlatıyor.

REKLAM ALANI
Uzayda çekilen ilk uzun metraj filmden fragman: The Challenge

Uzayda çekilen ilk uzun metrajlı film “The Challenge”dan (Вызов) ilk fragman yayınlandı. Rusya’nın yeni uzay filmi, gelecek ay sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Film, Rus oyuncu Yulia Peresild’in canlandırdığı cerrah Zhenya’nın Uluslararası Uzay İstasyonu’nu ziyaret ederek, Dünya’ya dönemediği için uzayda kalan hasta bir kozmonotun yaşamını kurtarmasını anlatıyor. Hasta, gerçek hayattaki kozmonot Oleg Novitskiy tarafından canlandırıldı. İkili dışında filmde Milos Bikovich, Vladimir Mashkov, Anton Shkaplerov, Pyotr Dubrov, Elena Valyushkina, Varvara Volodina, Andrey Shchepochkin ve Alexander Baluev yer alıyor.

REKLAM ALANI

FİLM TAMAMEN RUSYA’DA ÇEKİLDİ

Film, Yellow, Black and White stüdyosu ve ülkenin uzay ajansı Roscomos ile birlikte devlet kontrolündeki bir TV kanalı olan Channel One Russia tarafından üretildi. Filmin yapımcıları “The Challenge”ın büyük bütçeli bir yapımdan oluştuğunu ve tamamen Rusya’da çekildiğini açıkladı.

20 Nisan’da Rusya’da gösterime girecek filmin başka bir yerde gösterme girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

İlk olarak 2020 yılının sonlarında duyurulan ve 2021 yılının ekim ayında çekimleri tamamlanan film, 30 saatlik görüntü kayıtları ile çekimleri tamamlandığı sıralarda gündem olmuştu.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.