Haberblok

Kahraman şoföre yeni dorse hediye edildi

12.03.2023
84

6 Şubat sabahı yaşanan deprem felaketi sonrası bölgeye yardım götürürken dorsesinin lastiklerinin patlamasına rağmen gecikmememek için patlak lastiklerle bölgeye ulaşarak dorsesini feda eden Tırcı Kaan Türkiyeli’ye yeni dorse hediye edildi

REKLAM ALANI
Kahraman şoföre yeni dorse hediye edildi

KONYA (İGFA) – Deprem felaketi sonrası bölgeye yardım götürürken Dorsesinin Lastiklerinin patlamasına rağmen gecikmemek için patlak lastiklerle bölgeye ulaşarak dorsesini feda eden Tırcı Kaan Türkiyeli’ye KON-TÜRKSAN Treyler tarafından yeni bir Dorse hediye edildi.

Törende konuşan Kont-Türksan Treyler firma sahiplerinden Mustafa Türkmen, olayı sosyal medyadan öğrendiklerinde çok duygulandıklarını ve ortağı Nasif Buğa ile istişare ederek Tırcı kardeşlerine yeni bir dorse hediye etmeye karar verdiklerini söyledi.

REKLAM ALANI

“Konya’da faaliyet gösteren meslektaşlarımız ve tedarikçilerimiz de destek vermek istediler fakat firma olarak biz yüklenmek istedik” diyen Türkmen, “Bütün meslektaşlarımıza ve tedarikçilerimize de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kurtulan kardeşlerimize acil şifalar ve tüm depremzede kardeşlerimize de ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi iletiyoruz. Allah bu tür felaketlerden ülkemizi ve tüm insanlığı korusun” diye konuştu.

Firma sahiplerinden Nasif Buğra da, Kaan Türkiyeli’nin duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, “Böyle duyarlı kardeşlerimiz yaşadıkça Türk Milletinin sırtı asla yere gelmez” yorumunda bulundu.

YİNE AYNISINI YAPARIM

Dorseyi teslim alan Tır şoförü Kaan Türkiyeli ise yaptığı konuşmada, “O an hiçbir şey düşünmedim, kaybedecek bir dakika bile olmadığını biliyordum ve vebalim çok ağırdı. O yüzden de durmayı ve lastik değiştirerek vakit kaybetmeyi göze alamazdım, Allah’ın izni ile de yükümü sağ salim yerine ulaştırdım. Allah bir daha ülkemize böle bir felaket yaşatmasın, Benim için söz konusu İnsan hayatı olunca gerisi teferruattır, bugün olsa yine aynısını yaparım” diye konuştu.

Konuşmaların sonrası ‘ENKAZ TÜRKİYELİ’ adı verilen dorse tır şoförü Kaan Türkiyeli’ye teslim edildi.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.