Haberblok

AK Partili Akay: Kılıçdaroğlu’nu karşılamadım, karşılaştık

12.03.2023
90

Şanlıurfa GAP Havalimanında Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafı ortaya çıkan ve CHP liderini karşılamaya gittiği iddia edilen AK Parti Urfa Milletvekili Ahmet Akay, karşılaşıp selamlaştıklarını söyledi.

REKLAM ALANI
AK Partili Akay: Kılıçdaroğlu’nu karşılamadım, karşılaştık

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Gelen Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Urfa’dan Hatay’a giderken GAP Havalimanını kullandı. Kılıçdaroğlu’nun havalimanında CHP’li isimlerle tokalaştığı fotoğrafta AK Parti Urfa Milletvekili Ahmet Akay da göründü.

Sosyal medyada, AK Partili Akay’ın Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gittiğine dair paylaşımlar yapıldı. Akay, söz konusu fotoğrafa dair açıklama yaptı.

REKLAM ALANI

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akay iddiaları reddetti ve şu ifadeleri kullandı: “Deprem nedeniyle bulunduğum memleketim Şanlıurfa’da, 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ve 11 ili kapsayan OHAL ilanı için TBMM çalışmalarına katılmak üzere 8 Şubat günü 21.30 uçağıyla Ankara’ya dönüşüm esnasında, aynı zamanda CHP Genel Başkanı ve heyeti GAP Havalimanından özel jetle Hatay’a gitmek üzere bulunmaktayken ayaküstü selamlaştık, konu bundan ibarettir.”

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban ile tokalaşırken. Yanlarında CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve AK Parti Urfa Milletvekili Ahmet Akay yer alıyor.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.