Haberblok

Manisa’da afetzede çocuklara spor kursları ücretsiz

27.02.2023
86

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kahramanmaraş merkez üslü depremlerin ardından Manisa’ya gelen afetzede çocukların spor okullarında basketbol, voleybol ve yüzme kurslarından ücretsiz yararlanacağını açıkladı.

REKLAM ALANI
Manisa’da afetzede çocuklara spor kursları ücretsiz

MANİSA (İGFA) – Kahramanmaraş merkez üslü iki büyük depremin ardından tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü de deprem nedeniyle Manisa’ya gelen çocukların spor okullarındaki basketbol, voleybol ve yüzme branşlarından ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğini duyurdu. Aileler, spor okullarına sadece afetzede olduğunu gösterir belge ile kayıt yaptırabilecek.

REKLAM ALANI

Yüzme branşına 2010-2017 doğumlu çocuklar, voleybol branşına 2008-2014 doğumlu çocuklar, basketbol branşına 2009-2016 doğumlu çocuklar kayıt yaptırabilecek. Yüzme branşında spor okulu 4 Mart’ta, voleybol branşında 18 Mart’ta, basketbol branşında 25 Mart’ta başlayacak.

Yüzme ve basketbola kayıt olmak isteyenler Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesislerine, voleybol spor okuluna ise Tevfik Lav Spor Tesisinde başvurular alınacak. Kayıtlar 27 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Spor okullarındaki kurslar 1 yıl boyunca devam edecek. Kursa kayıt yaptıran afetzede çocuklara spor malzemeleri ücretsiz bir şekilde verilecek.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.