Haberblok

MÜZİK ŞEHRİ SİVAS’IN 5 NOKTASINDAN TÜRKÜLER YANKILANDI

23.06.2021
105
REKLAM ALANI
MÜZİK ŞEHRİ SİVAS’IN 5 NOKTASINDAN TÜRKÜLER YANKILANDI

21 Haziran Dünya Müzik Günü nedeniyle Sivas Belediyesi tarafından şehrin beş farklı noktasında müzik dinletisi düzenlendi.

Dünya müzik gününde, müzik şehri Sivas’ta yerel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel türküler, şarkılar yankılandı. Etkinlik; Millet Bahçesi, Ethem Bey Parkı, Kongre Müze Bahçesi, Şifaiye Medresesi önü, Kent Meydanı gibi Sivaslıların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde gerçekleştirildi.

Sivas Belediyesi tarafından yerel sanatçılara destek olmak ve vatandaşların hoş vakit geçirmelerini sağlamak için düzenlenen etkinlik gün boyunca devam etti. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, sanatçıların seslendirdiği bölgeleri ziyaret ederek söylenen türkülere eşlik etti.

REKLAM ALANI

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Dünya müzik günü nedeniyle hem yerel sanatçılarımıza destek olmak, hem de müzik kültürümüzü şehrin dört bir yanında tanıtmak adına müzik dinletisi düzenliyoruz. Pandemi kurallarına da uyarak sosyal mesafeye dikkat ediyoruz. Yerel sanatçılarımıza birlikte meydanda, Kongre Binasının yanında, Tarihi Çifte Minareli medresenin yanında, Millet Bahçesinde ve Ethembey parkında olmak üzere beş farklı bölgede hemşerilerimizin Pandemi stresini atmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik.” dedi.

Etkinliğin diğer bir amacının da Pandemiden olumsuz etkilenen yerel sanatçılara destek vermek olduğunu ifade eden Başkan Bilgin, “Organizasyonumuza vatandaşlarımızın ilgisi oldukça güzel. Bu etkinliğimizi inşallah önümüzdeki süreçte haftanın belli günlerinde tekrar düzenleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Oluşturma Tarihi :21 Haziran, 2021

Kaynak: Sivas Belediyesi

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.