Haberblok

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’DAN BAŞKANIMIZ BİLGİN’E ZİYARET…

08.07.2019
83
REKLAM ALANI
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’DAN BAŞKANIMIZ BİLGİN’E ZİYARET…

Bir takım ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Sivas’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret etti.

REKLAM ALANI

Belediye binası önünde Başkanımız Bilgin tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada; “Önce milletvekili, ardından Bakan Yardımcısı olarak ülkemize, devletimize hizmet ettiniz. Şimdi ise Sivaslı size sahip çıktı ve Belediye Başkanı olarak göreve geldiniz. Başarılar dilerim, başarılı olacağınıza da inanıyorum. Ankara’da da yakından takip ediyordum. Buradaki birliktelik havası ile güzel işler yapacağınızdan eminim. İnşallah Sivas daha iyi olacaktır.” diyerek Milli Mücadele döneminde Sivas’ın ve 100. yılı icra edilen Sivas Kongresi’nin önemini hatırlattı.

Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız Bilgin ise, “Bundan 100 yıl önce manda ve himaye kabul edilemez diyerek cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas’ımızda sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bize düşen bu şehre hizmet etmek… Yola çıkarken bu şehre hizmet etmeye talibiz, ben değil biz anlayışıyla çalışacağız dedik. Hepimizin aklı, birimizin aklından çok daha faydalı olur. Bu anlamda sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte konuşarak talepleri belirleyerek şehre katkı sağlayacak her projeyi birlikte yapmak istiyoruz. Asıl olan görevi bitirdikten sonra “Allah razı olsun” dedirtebiliyorsak önemli olan budur.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkanımız Bilgin Hisarcıklıoğlu’a İrade-i Milliye kitabı ile şehre özgü bir takım el sanatları ürünlerinden takdim etti. Hisarcıklıoğlu da Başkanımız Bilgin’e TOBB’un Dede Korkut kitabını hediye etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Sivas temasları kapsamında; Valilik, Belediye ve Ticaret Borsası’nın iş birliğinde hazırlanan Canlı Hayvan Pazarı ve Ot Borsası Yapım ve İşletme Protokolü imza töreni, Ticaret Borsası Laboratuar ve Depoculuk AŞ açılışı ve TSO tarafından düzenlenen Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’ne katıldı.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.