Haberblok

İklim Değişikliği Eğitimi Sivas’ta Gerçekleştirildi.

28.06.2019
72
REKLAM ALANI
İklim Değişikliği Eğitimi Sivas’ta Gerçekleştirildi.

İklim Değişikliği Eğitimi Sivas’ta Gerçekleştirildi.

İklim Değişikliği Eğitimi, 26-27-28 Haziran tarihlerinde Sivas, Savona Otel’de gerçekleştiriliyor.

REKLAM ALANI

Avrupa Birliği Türkiye Mali İşbirliği çerçevesinde, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen, İklim Değişikliği alanında Ortak Çabaların Desteklenmesi Projesi (İklimIN) kapsamında gerçekleştirilen eğitime; Sivas ilinde faaliyet gösteren ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, kalkınma ajanslarının, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının, yerel yönetimlerin temsilcileri katılıyor. Sivas ilinin yanı sıra Yozgat, Tokat, Erzincan, Kayseri illerinin ilgili kuruluşlarından da temsilciler katılımcı olarak bulunuyorlar.

Katılımcılar, üç gün boyunca, “İklim Değişikliğinin Bilimsel Temelleri”, “İklim Değişikliğinin Ekolojik Sistemlerdeki Yeri”, “Türkiye’nin İklim Politikası”, “İklim Değişikliğinde Gençliğin Sorumlulukları”, “ve “Kentlerde İklim Değişikliği ile Mücadele” konularında iklim değişikliğini birçok açıdan değerlendirme fırsatı buluyorlar.

Eğitim süresince ayrıca, Türkiye genelinde iklim değişikliği alanında farkındalığı artırmayı amaçlayan iklimin projesi hakkında detaylı bilgi verilmektedir.

Proje ve faaliyetleri ile ilgili detaylı bilgiye www.iklimin.org adresinden ve projeye ait sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.