Haberblok

Sivas’a DAP’tan Büyük Destek

22.03.2019
68
REKLAM ALANI
Sivas’a DAP’tan Büyük Destek

Sivas’a DAP’tan Büyük Destek

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DAP) Başkanı Adnan Demir, Valimiz Salih Ayhan’ı ziyaret etti.

REKLAM ALANI

Sivas’ta devam eden, planlanan kırsal kalkınma yatırımlarının değerlendirildiği ziyarette, ilimize yapılması düşünülen tarımsal projeler, ‘Hayvan Pazarı Projesi, ‘Ot Borsası Projesi’, özel idare sulama projeleri ve Valiliğimizin hazırladığı kültürel projeler ele alındı.

Ziyarette ayrıca üretim miktarını ve kaliteyi artırarak çiftçimize kolaylık sağlayacak olan tarımsal projelerden “Kaba Yem Açığının Giderilmesi” ve “Tozanlı Vadisi Organik Arıcılık” projelerinin de uygulanmasına karar verildi.

Diğer yandan tarım ve hayvancılık sektörüne güç katacak olan ‘Hayvan Pazarı Projesi ve ‘Ot Borsası Projesi’, Sivas İl Özel İdaresi sulama projeleri ile Valiliğimizin okuma kültürünün geliştirilmesi çalışmaları kapsamında ilim, irfan, kültür, sanat ve dayanışmaya açılan kapı “Köy Kütüphaneleri” projesinin de desteklenerek hayata geçirilmesi planlandı.

Ziyarette ayrıca ilimiz için kültürel ve tarımsal alanda neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde de bulunuldu.

Ziyaret esnasında Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Adnan Tuç da hazır bulundu.

DAP Başkanı Adnan Demir, ilimizdeki ziyaretleri kapsamında Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız’ı da ziyaret ederek, Sivas’ta hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüşmelerde bulundu.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.