Haberblok

Bekir Hallaç A. Adaylık Dosyasını Teslim Etti.

10.11.2018
91
REKLAM ALANI
Bekir Hallaç A. Adaylık Dosyasını Teslim Etti.

Bekir Hallaç A. Adaylık Dosyasını Teslim Etti.
AK Parti’nin Divriği İlçe Belediye Başkan Adayı olma niyetiyle yola çıkan İş adamı, Gazeteci – Yazar Bekir Hallaç, dosyasını AK Parti Divriği İlçe Başkanlığı’na teslim etti.
“Terk edilen değil, tercih edilen bir Divriği” Sloganı ile yola çıkan ve Divriğililerin yakinen tanıdığı, sevdiği iş adamı Bekir Hallaç, aday adaylığı için gerekli olan tüm evrakları tamamlayarak AK Parti Divriği İlçe Başkanı Yasin Uyanık’a teslim etti.
Bekir Hallaç; “Yaptığımız çalışmalar, yapacaklarımızın teminatıdır.”
Divriği İlçe Yönetiminin yanı sıra AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve yönetim kadrosunun da hazır bulunduğu, istişare ve sohbet havasında geçen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bekir Hallaç şu ifadeleri kullandı; “Divriği tarihi olan bir şehir. Adeta işlenmemiş bir mücevher ve tabi ki zor bir yer. Bende zoru başarmak, her şeyden önce baba yurduma hizmet aşkı ile yola çıktım. Bu kapsamda önümüzdeki sürecin partimiz ve Divriğimiz açısından en hayırlı bir şekilde nihayete ermesini diliyorum. Biz ekibimizle her zaman sahadayız. Sivil Toplum Kuruluşları çatısı altında yöremize yaptığımız çalışmalarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek yola çıktık. Bugün de bu vesile ile AK Parti Divriği İlçe Başkanımız Yasin Uyanık’a Divriği Belediye Başkanlığı adaylığım için dosyamı teslim ettim. Sonuç ne olursa olsun, hep birlikte daha güzel bir Divriği için ter dökeceğiz. Beni bu süreçte yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza ve basın camiasına teşekkür ediyorum.”

haberblok

REKLAM ALANI

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.