Haberblok

CUMHURİYET’İ KURAN SULTAN ŞEHİR BAŞKENTTE

REKLAM ALANI
CUMHURİYET’İ KURAN SULTAN ŞEHİR BAŞKENTTE

CUMHURİYET’İ KURAN SULTAN ŞEHİR BAŞKENTTE
“Başkentte Sivas günleri-4” hazırlıkları devam ediyor.

Kültür, tarih ve medeniyet şehri Sivas “Başkentte Sivas Günleri-4” adıyla Ankara’ya taşınıyor.

REKLAM ALANI

“Başkentte Sivas günleri-4” etkinliğinin 13 -16 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu, yapılacak olan etkinliğine yönelik çalışmalar ile ilgili, Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Sivas belediyesi başkan yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas il Kültür Müdürü Kadir Pürlü, ASİDEF genel başkanı Dr. Muammer Timurkaynak ve ASİDEF yönetim kurulunun katıldığı basın toplantısında, “Başkentte Sivas günleri-4” etkinliğinin13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği açıklandı.
ASİDEF yönetim kurulunun basın açıklamasında
“Sivas’ın kültürünü geleneksel değerlerini ulusal uluslararası platformda tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz, “Başkentte Sivas günleri-4″ etkinliğimiz 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu’nun koordinasyonunda, başta Sivas Valiliği olmak üzere Sivas’ın tüm kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte gerçekleştireceğimiz etkinlikte, Sivas’ın halk kültürünü folklorik ve geleneksel değerlerini ünlü lezzetini Ankara’da yaşayan başkentliler ile buluşturmak temel hedefimizdir.
2018 yılı Eylül ayında, başkenti tüm Sivaslılar’ın buluşma Merkezi yapacağız. Cumhuriyeti Kuran Sultan şehrimiz, Selçuklu medeniyeti kimliğini ön plana çıkaracağız. Sivas’ın marka değerini arttırarak bilim teknoloji ve turizm potansiyelinin gelişimine katkıda bulunacağız.”
Her yıl artan katılımcı sayısıyla, bu yıl da Sivas kültürünü halkla buluşturmayı hedefleyen ASİDEF Genel Başkanı Dr. Muammer Timurkaynak,  basının da görüş ve önerilerini alarak toplantıyı bitirdi.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.