Haberblok

Erkeklere Göre ”Evlenilecek” Kadın Özellikleri

17.05.2018
987
REKLAM ALANI
Erkeklere Göre ”Evlenilecek” Kadın Özellikleri

Kadınlar için çoğu zaman karşısındaki kişiye aşık olmak, onunla bir ömür geçirmek istemesi için yeterli bir neden olurken, erkekler için durum biraz farklı…

Erkekler evlenecekleri kadınlarda bir takım özellikler arıyor ve bu özelliklere sahip olmadığını düşündüğü kadınlarda ciddi bir ilişkiye bile başlamayı pek istemiyorlar. Eğer sizde karşınızdaki erkeği etkileyip, bir an önce evlilik yolunda yürümek istiyorsanız, bu özelliklere bakarak bira kopya çekmenin kimseye bir zararı olmaz…

REKLAM ALANI

İşte erkeklerin evlenecekleri kadında aradığı özellikler:

Baskı Yapmayan Kadın:

Eğer sevgilinizi gün içinde defalarca arıyor ya da geleceğe dair planlar yapması için onu zorluyorsanız, evliliğe dair pek umut yok demektir. Erkekler evlendikleri zaman baskı altına gireceklerini düşünür ve bu yüzden evlilikten korkarlar. Sizin ilişki esnasında baskı yapmanız, onun bu korkularında haklı olduğunu, evlenince çok daha fazla baskıya maruz kalacağını düşündürürsünüz.

Dış Görünüş:

Erkekler, kadınlarda ilk olarak dış görünüşe bakar. Bakımlı ve çekici kadın onlar için her zaman ilk sırada olacaktır. Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, yılların hatırına güvenip, doğal olmak adına bakımsız görünmemelisiniz. Erkekler kadınların evlendiklerinde kendilerini bıraktıklarını düşünürler. Eğer siz daha ilişki aşamasında sürekli pijamalarla, dağınık saçlarla oturuyorsanız, erkekler direkt olarak evlendiğiniz zaman bu durumun daha üst boyutlara ulaşacağını düşünürler. Yani giyiminize, saçınıza, makyajınıza her zaman özen gösterin.

Sevgilisi Olun:

İlişkilerde kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri, erkek arkadaşının sevgilisi yerine, annesi olmaya çalışmasıdır. Unutmayın o yanında annesini değil, sizi istiyor. Anaç yapınız yerine dozunda olacak şekilde dişiliğinizi ön plana çıkarın.

Kaçan Kovalanır:

Aşırıya kaçılmadığı takdirde her zaman işe yarayan bir taktir. Geleceğe dair planlarınızla ilgili ilk adımı siz atmayın, siz sevgilinize pas verin, bırakın golü o atsın. Unutmayın ki kaçan kovalanır, kesinlikle tamamen ona ait olduğunuzu, onsuz yaşayamayacağınızı hissettirmeyin.

İki Farklı Dünya:

Evlenseniz bile ona iki farklı birey olduğunuzu, hayatlarınızı birleştirmenin yapışık ikiz gibi dolaşmak olmadığını ona anlatın. Erkekler ona bağımlı olmayan, kendi ayakları üzerinde durabilen, erkek arkadaşı dışında bir sosyal yaşantısı olan kadınlardan etkilenirler.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.