Haberblok

Erkeği Kaçırmanın Yolları

17.05.2018
1.103
REKLAM ALANI
Erkeği Kaçırmanın Yolları

Bazen ilişkiyi sonlandırmak isteriz, ancak bir türlü beceremeyiz. Ya karşımızdaki kişiyi incitmekten korkarız ya da ayrılığın sorumluluğunu almak istemeyiz. İsteriz ki partnerimiz bizden ayrılsın, bizi bıraksın… İşte bunun içinde yapmamız gereken ilk şey karşımızdaki kişiyi kendimizden soğutmak olacaktır.

Erkeklerin sizden soğumasını sağlayacak davranışlar:

REKLAM ALANI

Üst üste gelen ”Hayır, Olmaz, İstemiyorum” cevapları birçok erkeği çileden çıkarır. ”Şunu yapalım mı?” , HAYIR… ”Buraya gidelim? OLMAZ, ”Yemek yiyelim?” İSTEMİYORUM” gibi…
Bir erkeğin en nefret ettiği şeylerden biri kıyaslamadır. Bazen sadece kıyaslama bir ilişkiyi bitirebilir. Eski arkadaşınızla, ya da yakın arkadaşınızın sevgilisiyle onu kıyasladığınızda çılgına dönecektir. Ancak tabi ki bunu abartıp, karşınızdaki insanı incitmeyin. Üstü kapalı ima etmeniz yeterli, o mesajı alacaktır.
Baş başa yerine randevularınıza hep arkadaşlarınızla gidin.
Yapmanı istemediği şeyleri yapmaya başla. Mesela eve geç gitmenizi istemiyorsa, geç gidin ya da konuşmanızı istemediği kişilerle konuşmaya başlayın.
Erkekler özgürlüklerine düşkün olurlar. Onu kısıtlamanız, sürekli kontrol etmeniz erkek arkadaşınızı zamanla sıkacaktır ve sonuç olarak kaçacaktır.
Gittiğiniz yerler de, yaptığınız şeylerde memnuniyetsiz olun. O neden böyle, buda olsaydı keşke, burayı beğenmedim hiç gibi…
Sen bilirsin ve benim için farketmez cümlelerini çok daha sık kullanmaya başlayın.
Sevgilinizi değiştirmeye çalışın. Kılık kıyafetini, saçını, özelliklerini… Bu onun sizden uzaklaşmasına neden olacaktır.
Onunla buluşmaya giderken, görünüşünüze eskisi kadar özen göstermeyin.
Erkeksi davranın, onun yanındayken argo konuşun, sonra birden çocuk taklidi yapmaya başlayın.

Tüm bu yaptıklarınıza rağmen sevgiliniz sizden ayrılmadıysa, sizi gerçekten çok seviyor demektir. Bizce ayrılık kararını bir kez daha gözden geçirin…

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.