Haberblok

BAYRAM ZORGÜL’DEN BASIN AÇIKLAMASI

REKLAM ALANI
BAYRAM ZORGÜL’DEN BASIN AÇIKLAMASI

 

Soğanlık Spor Kulüp Başkanı Bayram ZORGÜL, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını, Sancaktepe Bervaze Sosyal tesislerindeki, tanıtım kahvaltı programını yaparak açıkladı. Programa çok sayıda dernek başkanı, iş adamı, milletvekili aday adayları ve basın mensupları katılarak ZORGÜL’ü yalnız bırakmadılar.

REKLAM ALANI

Yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kurarak sevilen ZORGÜL, parti çalışmalarını uzun yıllardır, hız kesemeden tüm samimiyetiyle devam ettirmektedir. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Zorgül herkesin fikrini ve düşüncelerini alarak samimi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Milletvekili Aday Adayı Zorgül,  konuşmasında şu sözleri kaydetti.

“Değerli Dostlar, kıymetli vaktinizi ayırıp bizleri yalnız bırakmadığınız için ayağınıza, gönlünüze sağlık. Beni tanıyan çözüm odaklı hizmet ettiğimizi iyi bilir. Dün Bayram ZORGÜL  nasılsa bugün de aynıdır. Eksiklerini tamamlamış, çevresinin rızasını almış biri olarak, inançlı insanların gidecek hedefe bir gün mutlaka ulaşacağını bilmekteyiz. Zorlu mücadelemizin her adımda bizlere desteği esirgemeyen başta ailem olmak üzere, siz değerli teşkilatımızın birbirinden kıymetli büyüklerine, siyaset hayatımın her kademesin de engin bilgi ve tecrübesiyle bizlerin kutlu davasına ışık olan Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’a, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İşimiz hizmet ve tüm sorunlara çözüm üretmek, insana dair her ne varsa kalbimizde, aynı inançla sizlere sunmak istiyoruz. Kademe kademe yürüdüğümüz hedeflerimize dernekçilik ve belediyecilik sorumluluğunu almış biri olarak, halkımızın taleplerine cevap verebilecek güce ulaştığımızda milletin refahını, vatanın bölünmez bütünlüğünü hiçbir renk ayrımını yapmadan bu yolda yürümek için istikbalimiz olan gençlerimize inandığımız bu felsefeyi miras bırakmak istiyoruz.
Saygılarımla” dedi

Ardında ise; Tunceli Munzur Üniversitesi Yardımcısı Doç. Dr. Coşkun KÖKEL, bir selamlama konuşması yaparak, Bayram ZORGÜLE’e Hz. Ali’nin kılıcı Zülfükar’ı hediye etti ve görevinde başarılar diledi

Programın sonunda ise, Bayram ZORGÜL katılımcıların tebriklerini kabul etti.

 

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.