Haberblok

ERDOĞAN’A HATAY’DA BÜYÜK İLGİ…

REKLAM ALANI
ERDOĞAN’A HATAY’DA BÜYÜK İLGİ…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde yapılan AK Parti İl Kongrelerine katılmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da yapılan AK Parti il kongresinde  vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Erdoğan AK Parti Hatay İl Kongresi’nde vatandaşlara şöyle hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık silahlarımızı kendimiz yapıyoruz. Bize kapıyı açmayanlar bunları üretir hale gelmemize neden olmuştur. Bugün artık Ahmet-Mehmet hep birlikte bu işi yönetiyoruz. Bugün, Türkiye 15 Temmuz’dan çok daha güçlü hale geldi.” dedi.

REKLAM ALANI

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti.

“Askersek en iyi askerliği yapacağız, sanatçıysak sanatın en iyisini yapacağız. Başka türlü milletimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmiş olmayız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’da Kosova cumhurbaşkanı ve Başbakanından da bahsetti.

“Kosova Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum ama başbakanına yazıklar olsun diyorum.” diyen ve sözlerine devam eden Erdoğan, “Batı rahatsız oluyor. İstihbaratımız bölücüyü nasıl gizlendikleri yerden bulup imha ediyorsa FETÖ’cüleri de Kosova’da olduğu gibi paketleyip Türkiye’ye getirdi. Kosova’daki operasyon ne ilktir, ne de son olacaktır. Kosova Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum ama başbakanına yazıklar olsun diyorum. ” dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da ve Kilis’te bulunan esnaflara Müjde verdi

“Esnaflarımızın Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine borçlarını bir yıl erteledik. İşverenlerimizin SSK borçları için adım attık.” dedi.
Erdoğan, SSK borçlarının ertelenebilmesine de imkan sağladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek ve askerlerle buluşmak için Hatay Oğulpınar Hudut Karakoluna çok sayıda sanatçı ve sporcu geldi.

Zeytin Dalı harekatına katılan mehmetçiklere moral vermek için, aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, Yavuz Bingöl, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Necati Şaşmaz, Hülya Koçyiğit, Nihat Hatipoğlu, Şafak Serer, Mustafa Sandal’ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yalnız bırakmayan ünlüler, Hatay’da Arkeoloji Müzesi’ni ve tarihi mekanları gezdiler.

Zeytin Dalı  harekatına katılan  mehmetçiklere moral vermek için  Hatay’a gelen anatçılar, gazeteci ve sporcular daha sonra, akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve askerler ile bir araya gelip yemek yiyerek askerlere moral verdiler

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.