Haberblok

Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti

14.02.2018
90
REKLAM ALANI
Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti

NURAY HAFİFTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Uzun süre kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş hayatını kaybetti.  2017 yılı Temmuz ayından beri özel bir hastanede kanser tedavisi görmekteydi. Geçirdiği kalınbağırsak ameliyatından sonra kanser hücreleri karaciğerine de sıçradı.

REKLAM ALANI

Nuray Hafiftaş’ın doktoru Göksel Bahadır’ın yaptığı açıklamada ” Dün gece ağırlaştı ve yeniden müdahale ettik ama kendisine uyguladığımız tedavilere rağmen giderek kötüye gidiyor. O yüzden de yakınlarına haber verildi. Tedavi süresince tabii ki biz elimizden geleni yapıyoruz. Her an her şey olabilir mi? Evet, durumu çok hızlı bir şekilde kötüye  gidiyor” dedi.
Doktor Göksel Bahadır’ın açıklamasından 20 dakika sonra Hafiftaş  vefat etti. Dr. Göksel Bahadır,   “Biliyorsunuz, az önce de son durumunun ağır olduğunu söylemiştik. Maalesef kendisini kaybettik. Yapılan tüm müdahalelere rağmen cevap alamadık. Genel durumumu bozuldu, tansiyonu düştü. Tansiyonu toparlamaya çalıştık ama verilen tüm tedavilere rağmen tansiyonu yükselmedi. Kalp yetmezliği, solunum yetmezliği geliştiği için hastamızı kaybettik saat 12.56’da son nefesini verdi.”

 

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.