Haberblok

NURAY HAFİFTAŞ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

30.11.2017
827
REKLAM ALANI
NURAY HAFİFTAŞ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

NURAY HAFİFTAŞ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Nuray Hafiftaş’a Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konuldu. 53 yaşında olan Nuray Hafiftaş rahatsızlığı Facebook sayfasında paylaşarak herkese bildirdi. Hafiftaş sosyal medyada hastane fotoğrafıyla ortaya çıktı. Fotoğrafın altına “Kemoterapiye devam… Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah. Hayırlı kandiller” notunu düşen Hafiftaş Temmuz ayında ameliyat olmuştu.

REKLAM ALANI

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Magazin D’ programına telefonla bağlanan Nuray Hafiftaş, yaşadıklarını anlattı:

‘Şu an kolon kanseri ameliyatı başarılı geçti, karaciğer terapisi alıyorum. 5-6 gibi bir süreç daha var. 5 ay sakladım herkesten, ailemden bile 3 ay sakladım. Ben dördüncü evrede gitmişim, erken teşhis çok önemli. Hep erken teşhis derler ya çok önemliymiş. Bana herke çok moral veriyorlar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum. İyim, alıştım. Biraz depresyona girdim zor oldu ilk başta ama şu an iyim. Ben annem ve babamla küçük bir köyde yaşıyorum. Ailemden bile 3 ay sakladım. Sessiz sedasız bir yaşam sürüyorum. Kimse aksatmasın herkes kontrollerini yaptırsın. Dedi.

Nuray Hafiftaş1964 yılında Kars’ta doğdu. ilkokulu Taksim’de okuyan Hafiftaş, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarında mezun oldu.  İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı. Aynı yıllarda İstanbul Radyosu’nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı. Şimdiye kadar 12 albüm çıkaran sanatçının 100’ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri bulunmaktadır. Bunlardan “Ayrılık Nikahı”, “Yalan Dünya” ve “İsyan Ediyorum”u Kibariye, “Hasret” ve “Gurbet “i ise İzzet Yıldızhan okudu.

 

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.