Haberblok

Saçınızı Yıkarken Bunlara Dikkat Edin

17.05.2018
1.278
REKLAM ALANI
Saçınızı Yıkarken Bunlara Dikkat Edin

Bir kadının en çok dikkat çeken yerlerinden biri hiç şüphesiz saçlarıdır. Ancak maalesef saçlarımızı zaman zaman ihmal ediyor ve ihtiyacı olan ilgiyi göstermiyoruz ya da farkında olmadan zarar veriyoruz. Saçlara zarar veren en önemli faktörlerin başında yanlış yıkama geliyor. Peki saçlarımızı yıkarken nelere dikkat dikkat etmeliyiz?

İlk olarak saçlarınızı sıcak suyla iyice ıslattığınızdan emin olmalısınız.
Saçınıza süreceğiniz şampuan miktarının bir misket büyüklüğünü geçmemesine özen göstermelisiniz.
Şampuanı saçınıza yedirirken saç derinize ve saç köklerine parmak uçlarınızla masaj uygulaması yapın. Fakat bu uygulamada, saçlarınızın çıktığı yöne doğru yapmaya özen gösterin.
Saçlarınızı durularken sıcak su yerine, soğuğa yakın su kullanmalısınız. Çünkü durulama aşamasındaki sıcak su saç derinizde kurumalar yapabilir.Ayrıca soğuk suyla yıkanan saçlar, kuruttuğunuz zaman daha parlak ve canlı duracaktır.
Saç kreminizi kesinlikle saç köklerine ve saç derinize sürmeyin. Saçınızın orta kısımlarından sürmeye başlayarak, uçlara doğru iyice saçınıza yedirin.

REKLAM ALANI

Tekrar soğuk suyla durulayarak saç yıkama işleminizi bitirin. Fakat saçınızın saç kremi ve şampuandan tamamen arınmış olmasına dikkat edin.

haberblok

Etiketler:

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.