Haberblok

Yazın En Eğlenceli Ve Öğretici Kampı

08.06.2016
70
REKLAM ALANI
Yazın En Eğlenceli Ve Öğretici Kampı

Amerika’da açıldığı 2009 yılından itibaren dünya çapında 150’den fazla noktada binlerce çocuğa ulaşan Engineering For Kids (EFK), çocuklarına farklı bir tatil yaşatmak isteyen ailelerin ihtiyaç duyduğu, çocuklarının fiziksel ve sosyal gelişimini destekleyen, hem eğlenip hem de eğitici zaman geçirmelerini sağlayacak bir yaz kampı programı ile tatili karşılıyor.

Gün Boyu Dolu Dolu Eğlence

REKLAM ALANI

Çocukların hem sosyalleşmesine hem de eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayacak EFK Yaz Kampı; 20 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında üç farklı dönemde, ebeveynlere farklı zaman alternatifleri sunarak çocukları ağırlayacak. Aileler, 20 Haziran-1 Temmuz arası 2 haftalık, 11 Temmuz-29 Temmuz arası 3 haftalık ve 1 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında 4 haftalık programlara kayıt yaptırılabilecek.

Sabah ve öğlen olmak üzere ayrı kayıtların alınacağı kampta çocuklar günlük olarak bir deney, beslenme saati, bilim oyunu ve eğlence aktivitesi içeren paket programa sahip olacak.

Kimyadan uzay ve havacılığa, makineden inşaata farklı mühendislik dallarında deneylerle çocukların eğlenirken öğreneceği ve “neden” sorusuna cevap bulacağı EFK yaz kampına, 5-12 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

Çocuklar bu şekilde STEM metodu ile farklı branşlarda mühendislik odaklı eğitim alıp farklı deneyler yapma şansı yakalarken, bir yandan da eğlence dolu bir tatil geçirecekler.

haberblok

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.